Φύλαξη εγκαταστάσεων με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου Κ9

Το όνομα της εταιρείας δεν είναι τυχαίο. K9 ονομάζονται τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά των ενόπλων δυνάμεων και εμείς είχαμε την ιδέα να πρωτοτυπήσουμε χρησιμοποιώντας στις υπηρεσίες μας ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά από τις κατάλληλες ράτσες για αυτό τον σκοπό.

Σε αυτό το σημείο παραμένουμε ασυναγώνιστοι μιας και αυτή η ιδέα δεν είναι εύκολη υπόθεση και δε χωράει προχειρότητες. Ο πολύμηνος χρόνος εκπαίδευσης του σκύλου μαζί με συγκεκριμένους φύλακες τους οποίους υπακούει το σκυλί είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που απαιτεί αγάπη για την δουλειά και υπομονή και πολύ χρόνο προετοιμασίας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες ασφαλείας και το επίπεδο μπορεί να ανέβει πολλά σκαλοπάτια αν επιθυμήσετε και τις άριστες ικανότητες ενός εκπαιδευμένου σκύλου. Ο σκύλος λένε είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και εμείς ευελπιστούμε να γίνουμε οι καλύτεροι συνεργάτες σας στο θέμα της ασφάλειας σας.

Υπηρεσία Περιπολίας & Άμεσης Επέμβασης

Η K9 Security παρέχει στους πελάτες της, την δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας την νύχτα, μέσω της υπηρεσίας φυσικής Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης.

Οι περιπολούντες φύλακες, κατά την διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιούν περιπολίες, ελέγχοντας κάθε σημείο του χώρου, κάνοντας τακτικούς επιτόπιους ελέγχους περιμετρικά, ενώ παράλληλα επεμβαίνουν ΑΜΕΣΑ στην περίπτωση ειδοποίησης από το 24ώρο Κέντρο Λήψης Σημάτων για συναγερμό, δηλαδή για πιθανή παραβίαση του χώρου.

Υπηρεσία Στατικής Φύλαξης

Η ύψιστη ασφάλεια των πελατών μας, ολοκληρώνεται με την υπηρεσία Στατικής φύλαξης του χώρου τους.

Με την υπηρεσία αυτή, υπάρχει πλήρης και διαρκής έλεγχος όλων των φυλασσόμενων χώρων της αρμοδιότητας κάθε φύλακα, όχι μόνο για τις περιπτώσεις απειλής, αλλά και για την συνεχή αξιολόγηση των υφιστάμενων μέσων προστασίας του χώρου, όπως σύστημα ασφαλείας, εισόδους και περιφράξεις.

Προστασία Υψηλών Προσώπων

Το Προσωπικό Ασφαλείας περιφρουρεί τον Πελάτη από απειλές και κινδύνους, προστατεύει την «ιδιωτικότητα» των συναντήσεων του, επιλέγει εναλλακτικές διαδρομές, σχεδιάζει τις επισκέψεις και εκδηλώσεις του, εξασφαλίζοντας του την προσωπική και οικογενειακή γαλήνη.